Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Boarov: "Juriš desnice na Vojvodinu"

U Vojvodini je u toku eskalacija političkih sukoba motivisanih nacionalizmom, koja se iskazuje borbom protiv "nacionalnih izdajnika i agenata stranih finansijera", smatra uticajni novosadski novinar Dimitrije Boarov.

Taksisti sad žele ukidanje noćne tarife

Grupa novosadskih taksista predstaviće gradskim čelnicima predlog svoje strategije za unapređenje ovog tipa prevoza, a između ostalog, tražiće i ukidanje pojedinih stavki koje su nedavno poskupele.

SNS: "Ugovor sa Devićem nije naša krivica"

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i Gradski odbor Demokratske stranke, u odvojenim saopštenjim,  pozvali su danas nadležne da detaljno ispitaju odgovornost svih koji su doprineli štetnom ugovoru sa ATP "Vojvodina", bez obzira na bilo čiju stranačku pripadnost.

Grad ustupio opremu policiji

Grad Novi Sad ustupio je policiji 137 aparata neophodnih za svakodnevne aktivnosti policijskih službenika, među kojima su video kamere, klima uređaji, radio stanice i fotoaparati.

Grad traži reviziju presude u sporu sa ATP "Vojvodinom"

Grad Novi Sad će zatražiti reviziju presude u sporu sa ATP "Vojvodinom" na Vrhovnom kasacionom sudu, izjavio je gradonačelnik Miloš Vučević, dodavši da je neozbiljno davati bilo kakve detaljnije izjave o presudi, jer je još uvek niko nije video.

Devojčica u anonimnoj anketi dopisala da je silovana

Na pitanje "sa koliko godina je imala prvi seksualni odnos", u anketi koju je po osnovnim i srednjim školama sprovelo Udruženje za podsticaj razvoja društva "Fokus", učenica jedne novosadske škole zaokružila je brojku 12, i dopisala da joj je nevinost, tada, oduzeta mimo njene volje.